Energiebesparing en wooncomfort door isolatie

Bespaar op uw energierekening met jetspray kruipruimte isolatie

Binnen 1 dag klaar en snel terugverdiend!

  • Geen jaarlijks onderhoud nodig
  • Tijdens de werkzaamheden kunt u gewoon in huis blijven
  • Werkt perfect in combinatie met spouwmuur isolatie
Gratis adviesgesprek Bekijk demonstratie video

Onze klanten beoordelen ons met een
8,5 (Bekijk beoordelingen)

Vloerisolatie jetspray

Jetspray vloer isolatie voor een goed geïsoleerde woning

Een goed geïsoleerde woning draagt bij aan een beter milieu, brengt de maandelijkse kosten omlaag en verhoogt de waarde van uw huis. Comfort Company is al jarenlang actief met het na-isoleren van woningen en heeft nu ook het Jetspray vloerisolatie systeem opgenomen in haar dienstverlening. Groot voordeel van dit systeem is dat er milieuvriendelijke, minerale producten worden gebruikt en dat het systeem in één gang is aan te brengen.

Comfort tijdens de hele levensduur van de woning

Jetspray vloerisolatie wordt aan de onderzijde van vloeren gespoten. Tijdens het aanbrengen van het isolatiemateriaal vanuit de kruipruimte komen geen schadelijke gassen vrij, bewoners hoeven hierdoor de woning niet te verlaten en de binnenluchtkwaliteit blijf behouden. Daardoor is jaarlijks onderhoud niet nodig en blijft de comfort van de isolatie behouden voor de hele levensduur van de woning.

Aanbrengen Jetspray Isolatie

Wij maken gebruik van het Jetspray-systeem van Knauff en zijn erkend installateur van dit systeem. We spuiten het systeem tegen de onderzijde van de beton- en steenachtige vloeren in kruipruimten. Grote voordeel hiervan is dat zelfs moeilijk te bereiken plekken in de kruipruimte eenvoudig te isoleren zijn.

Wij komen gratis en vrijblijvend bij u op bezoek voor een adviesgesprek.

Gratis afspraak