Energiebesparing en wooncomfort door isolatie

Hieronder vindt u alle voordelen van vloerisolatie PIF

  • Unieke isolerende werking
  • Maximaal resultaat bij minimale dikte
  • Dun en zeer licht van gewicht
  • Snelle en eenvoudige verwerking
Gratis adviesgesprek

Onze klanten beoordelen ons met een
8,5 (Bekijk beoordelingen)

Vloerisolatie PIF

Vloerisolatie PIF

Vloerisolatie PIF heeft een unieke, isolerende werking. Het unieke aan deze isolerende werking komt, naast de stilstaande lucht die op zichzelf al isoleert van de thermische reflectie van het materiaal, waardoor de temperatuur vrijwel op hetzelfde niveau blijft. Via de buitenschil zal er een minimaal energieverlies optreden.

Het materiaal bestaat uit infrarood transparante, UV-bestendige en brandvertragende PE-luchtkussens, die minimaal in contact staan met het aluminium. PIF isolatie is dun, zeer licht en lucht- en waterdicht.

Vloerisolatie PIF voor nieuwbouw en renovatie

PIF isolatie is zeer geschikt om energieneutraal te bouwen bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Door de uitstekende isolatiewaarde (Rc waarde) wordt bij een minimale dikte een maximaal resultaat behaald. Uiteraard is PIF isolatie isso geaccrediteerd. De verwerking is uiterst eenvoudig, waarbij beschermende kleding en stofkap niet nodig zijn. Ook  het toepassen van eventuele dampschermen, behoort met PIF isolatie tot het verleden.

PIF isolatie is standaard beschikbaar in 10 verschillende typen, variërend van een RC-waarde van 1,5 tot en met maar liefst 6,0

Gratis afspraak