Energiebesparing en wooncomfort door isolatie

Hieronder vindt u alle voordelen van vloerisolatie PIF

  • Unieke isolerende werking
  • Maximaal resultaat bij minimale dikte
  • Dun en zeer licht van gewicht
  • Snelle en eenvoudige verwerking
Gratis online adviesgesprek

Onze klanten beoordelen ons met een
8,5 (Bekijk beoordelingen)

Vloerisolatie PIF

Vloerisolatie PIF

PIF isolatiefolie is een innovatieve, hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie en bestaat uit meer lagen aluminiumfolie op afstand gehouden met luchtkussens. De unieke isolatiewerking van beide materialen geschiedt, naast stilstaande lucht, tevens op basis van thermische reflectie. Thermische reflectie is het vermogen om stralingsenergie eenvoudig te weerkaatsen. De warmte blijft hierdoor in de kamer op de vloer en verdwijnt niet naar de onderzijde. Deze vorm van isolatie kunt u vergelijken met passieve vloerverwarming. De verdeling van de temperatuur wordt gelijkmatiger en de vloer en het plafond zijn praktisch even warm. Dit is de eenvoudige, maar doeltreffende en effectieve techniek achter de PIF isolatiefolie, toegepast als vloerisolatie.

Vloerisolatie PIF voor nieuwbouw en renovatie

PIF isolatie is zeer geschikt om energieneutraal te bouwen bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Door de uitstekende isolatiewaarde (Rc waarde) wordt bij een minimale dikte een maximaal resultaat behaald. Uiteraard is PIF isolatie isso geaccrediteerd. De verwerking is uiterst eenvoudig, waarbij beschermende kleding en stofkap niet nodig zijn. Ook  het toepassen van eventuele dampschermen, behoort met PIF isolatie tot het verleden.

PIF isolatie is standaard beschikbaar in 10 verschillende typen, variërend van een RC-waarde van 1,5 tot en met maar liefst 6,0

Gratis afspraak