Energiebesparing en wooncomfort door isolatie

Over


Comfort Company is onderdeel van de Kiwitz Groep. Naast Comfort Company bestaat de Kiwitz Groep uit Kiwitz BV, JAKI en Varistone. Alle bedrijven zijn actief in de bouw.

Sinds 1980 isoleert de Kiwitz Groep al spouwmuren. Eerst onder de naam van JAKI en sinds 2010 onder de naam van Comfort Company. Door een enorme vlucht in het aantal opdrachten hebben we met Comfort Company een specialistisch bedrijf opgericht voor het na-isoleren van woningen. De specialisten van Comfort Company beschikken over meer dan 35 jaar aan ervaring.

Comfort Company specialiseert zich in het verduurzamen van woningen. Wij werken voor particulieren, woningbouwverenigingen, aannemers en Verenigingen van Eigenaren. Onze diensten bestaan uit de volgende vijf onderdelen:

Met een team bestaande uit 20 personen zijn wij dagelijks door heel Nederland bezig met het verduurzamen van bestaande woningen. Daarnaast hebben wij drie adviseurs die de projecten begeleiden. Heeft u een project of heeft u een vraag voor uw woning, dan kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs:

 

Contactpersonen

Wil je weten wat Comfort Company voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact op met één van onze collega’s voor een vrijblijvend adviesgesprek of offerte.
Bas Kiefmann Ben Vols
Directeur en adviseur Adviseur Noord-Nederland
Paul de Wit Martijn van Bindsbergen
Adviseur Projecten Adviseur Particulieren