Energiebesparing en wooncomfort door isolatie

Vacature administratief medewerker (24 uur)

Wat houdt de functie in?

Je komt rond 08:00 uur binnen op kantoor, je pakt een kop koffie of thee en begint aan je werkdag. Je bent verantwoordelijk voor het crediteurenbeheer, het controleren en coderen van inkoopfacturen. Ook bestel je klein materiaal, gereedschap, bedrijfskleding, PBM’s en neem je de telefoon aan voor Comfort Company en Jaki. Je neemt de aanvraag van offertes aan en zet leads uit. Je beoordeelt offertes en belt hierover terug. Je houdt projectdossiers bij en archiveert ze periodiek. Je beoordeelt en controleert het verbruik van materialen voor de buitendienst. Je bent een aanpakker en ziet het werk liggen. Je kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden en administratieve systemen. Ben jij leergierig en accuraat? Vind je het fijn om in een klein team samen te werken? Dan nodigen we je van harte uit om op deze uitdagende en afwisselende functie te solliciteren.

Onze ideale kandidaat:

Je hebt een administratieve opleiding op minimaal MBO-niveau. Je hebt enkele jaren administratieve ervaring. Je hebt goede kennis van de MS-office pakketten Eigenschappen die bij je passen zijn, enthousiast, accuraat en betrouwbaar.

Wie zijn wij?

Je komt te werken bij de Kiwitz Groep, een groep van bedrijven die een relatie tot bouw gerelateerde producten en diensten hebben. De Kiwitz groep bestaat uit Kiwitz, JAKI, Varistone en Comfort Company. Een familiebedrijf met korte lijnen en medewerkers met passie voor de bouw, veel technische kennis en vakmanschap. Medewerkers, die net een stapje meer zetten om werk te leveren waar we trots op kunnen zijn.

Wat bieden wij?

  • Een boeiende en afwisselende functie voor 24 uur per week;
  • Begeleiding en ondersteuning;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een fijn team van enthousiaste en ambitieuze collega’s.

Geïnteresseerd?

Solliciteer nu! Herken jij jezelf in de persoon die we zoeken? Wil je de uitdaging aan gaan? Solliciteer dan direct of bel voor meer informatie naar Marco Koolmees – 06-51104207 of mail naar m.koolmees@comfort-company.nl

 

DOWNLOAD VACATURE